Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer info - Verberg

Gezien de huidige omstandigheden vragen we om enkel nog langs te komen op afspraak. Onze webshop blijft uiteraard open en we doen er alles aan om jullie optimaal vanop afstand (mail en telefoon) te adviseren.

De doorlooptijd van bestellingen die afgehaald dienen te worden is momenteel 2 à 3 werkdagen, u krijgt een mail wanneer het materiaal klaarstaat. Voor leveringen aan huis rekent u best op 7 werkdagen.

 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Blog NL_BE NL

Blog 1 Titel

• Waarom zou je nog een steen op de muur plaatsen?

Vele strakke gebouwen hebben scheidingsmuren met een rollaag erop en dat is het. Dan zie je vaak na enkele jaren dat de voegen tussen de stenen op de muur weg regenen en zwarte strepen zichtbaar worden. Wat nu gedaan? Eerst kiest men vaak voor herinvoegen van deze stenen op de uitgeregende muur. En waarom dan geen steen op de muur leggen? Voor weinig geld krijg je met Chinese hardsteen muurafdekkers een duurzame oplossing. Eenmaal deze steen op de muur gelegd, bent u voor generaties van de zorgen af.

• Hoe begint u met het leggen van een arduin op een muur?

U verdeelt de stenen op de muur symmetrisch. Probeer steeds een grotere steen voor uw muur het hebben groter dan een halve steen voor op uw muur. Kleinere dan een halve steen op de muur zijn esthetisch niet mooi en geven telkens nog eens een extra voeg.