Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer info - Verberg
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Keramisch parket

Keramisch parket

Keramisch parket van Ceralith.

Onze tegels met houtstructuur combineren de warme houtlook van parket met de voordelen van keramische tegels tegen een scherpe prijs.

Wat is keramisch parket?

Keramisch parket zijn tegels die omwille van hun houtstructuur de gezellige sfeer en het warme gevoel van echt parket combineren met de gebruiksvriendelijkheid en hardheid van keramische tegels. Deze houtlook tegels zijn bijna niet te onderscheiden van echt parket en zijn beschikbaar in verschillende kleuren tegen een betaalbare prijs.

Voordelen van keramisch parket

Wanneer u de gezellige sfeer van parket wilt combineren met het gebruiksgemak van keramische tegels, is keramisch parket dé oplossing bij uitstek. Keramische tegels met houtlook zijn namelijk niet enkel esthetisch een goede oplossing, deze tegels met houtstructuur zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast, bestand tegen vorst en bovendien ook op hygiënisch vlak de beste oplossing.

Keramische tegels zijn uniek Bij de productie van keramisch parket worden de nieuwste technieken op gebied van fotografie en drukkunst gebruikt. In tegenstelling tot de meer traditionele alternatieven voor parket, hebben keramische tegels de look én de feel van houten parket. Keramisch parket heeft dezelfde karakteristieke nerfstructuur en zelfs het reliëf van een houtvloer. Met keramisch parket krijgt u dus alle voordelen van een echte parketvloer, maar geen van de nadelen.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren