Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer info - Verberg
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Vensterbanken voor buiten

Vensterbanken voor buiten

Ceralith biedt een ruime keuze aan standaardmaten vensterbanken en raamdorpels in natuursteen & hardsteen aan. Voor venstertabletten aan de scherpste prijs bent u aan het juiste adres!

Vensterbanken voor buiten

Vensterbanken in Chinese hardsteen geven een natuurlijk uitzicht aan uw woning. Ze vragen bovendien geen of nauwelijks onderhoud, zijn gemakkelijk te plaatsen en verdragen de meeste extreme weersomstandigheden. Om deze reden zijn onze vensterbanken en venstertabletten uiterst geschikt voor gebruik buiten aan uw woning.
Al onze vensterbanken in Chinese hardsteen zijn aan 2 kanten afgewerkt, hebben telkens een perfect afgewerkte facetkant en zijn kaarsrecht. Ze vertonen geen bruine vlekken die eigen zijn aan tweede en derde keus. Onze eigen kwaliteitscontroleurs controleren elke vensterbank vooraleer hij verpakt wordt zodat wij garant kunnen staan voor de kwaliteit.
Klanten die nog enig zaagwerk moeten uitvoeren krijgen van ons gratis schuurpapier mee. We geven hen een kleine snelcursus in onze toonzaal.

Pagina

Producten 1-18 van 22

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Producten 1-18 van 22

per pagina
Van hoog naar laag sorteren