Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer info - Verberg
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Vensterbanken voor buiten

Vensterbanken voor buiten

Ceralith biedt de mooiste vensterbanken of venstertabletten of dorpels aan voor buiten. Uit ons assortiment kan u verschillende voorbeelden in natuursteen, bv arduin, kopen.

Vensterbanken | Venstertabletten voor buiten

Dorpels in natuursteen geven een natuurlijk uitzicht aan uw woning. Dorpels in hardsteen vragen geen of nauwelijks onderhoud, zijn gemakkelijk te plaatsen en verdragen de meeste extreme weersomstandigheden. Om deze reden zijn ze uiterst geschikt voor gebruik buiten aan uw woning.
Al onze dorpels in natuursteen zijn aan 2 kanten afgewerkt, hebben telkens een perfect afgewerkte facetkant en zijn kaarsrecht. Ze vertonen geen bruine vlekken die eigen zijn aan tweede en derde keus. Onze eigen kwaliteitscontroleurs controleren elke raamdorpel vooraleer hij verpakt wordt zodat wij garant kunnen staan voor de kwaliteit.
Klanten die nog enig zaagwerk moeten uitvoeren krijgen van ons gratis schuurpapier mee. We geven hen een kleine snelcursus in onze toonzaal.

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren