Filters
Breedte
Lengte
Materiaal

Als u boordstenen wilt kopen, bent u in Leuven steeds aan het juiste adres. Onze boordstenen in natuursteen zijn de perfecte oplossing als u een natuurlijk ogende afsluiting zoekt voor uw oprit, terras of bloemenperk. Ook voor het overbruggen van niveauverschillen kan u onze borduren perfect gebruiken. In onze handige webshop vindt u makkelijk en snel de juiste boordsteen voor uw specifieke situatie. We hebben natuursteen boordstenen in de meest gangbare afmetingen op voorraad, zodat we u snel verder kunnen helpen.

Waarom kiezen voor boordstenen in natuursteen?

Een boordsteen in natuursteen is duurzaam, vorstvrij en bestand tegen de uitzettingsdruk van uw terras of oprit. We bieden boordstenen aan in Chinese hardsteen. Chinese hardsteen is een kwalitatieve steen die qua print vergelijkbaar is met onze typische Belgische blauwe hardsteen. Omdat we de Chinese hardsteen rechtstreeks uit de groeve importeren, kunnen we onze borduren aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijs. Al onze natuursteen boordstenen zijn aan alle kanten afgewerkt en hebben aan elke zijde een facetkant.

We bieden enkel boordstenen te koop aan van uitstekende kwaliteit. Onze natuursteen borduren sluiten naadloos aan bij elke stijl. Natuursteen boordstenen zijn niet alleen een mooie, maar ook duurzame oplossing. Hierdoor zijn ze een populaire keuze bij landschapsarchitecten en huiseigenaren.

Boordstenen kopen? Bij Ceralith uiteraard!

Natuursteen boordstenen kopen? Dat doet u bij Ceralith! Dankzij ons uitgebreid internationaal netwerk, kunnen we hoogwaardige boordstenen in natuursteen aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijs. Neem een kijkje op onze handige webshop of spring even binnen in ons magazijn in Herent bij Leuven. Maak wel even op voorhand een afspraak.