Over Ceralith

Een vaste waarde voor elke (ver-)bouwer

Wie zijn wij?

Hugo Kwanten

Hugo Kwanten staat al meer dan 29 jaar aan het hoofd van Ceralith NV. Met zijn ervaring als inkoper, steenkapper, vloerder en verkoper haalt hij elke dag het uiterste uit de kan om zijn klanten optimaal te bedienen. De passie voor natuursteen is hem van in de wieg meegegeven door zijn vader, zelf eigenaar van een groot tegelbedrijf. Toch besloot Hugo zijn eigen weg te gaan met Ceralith NV. ‘Cera’ staat voor Ceramiek – keramische vloeren – en wandtegels en ‘Lith’ komt van het Griekse woord ‘Lithos’, natuursteen.

Eveline Kwanten

Ondertussen staat ook de derde generatie klaar om de kennis van de voorbije generaties te consolideren. Daarmee is de weg naar de toekomst ingeslagen en het voortbestaan van Ceralith NV verzekerd.

Concept

Met Ceralith NV hebben wij een duidelijk concept voor ogen waar we niet van afwijken. Al wie bij Ceralith NV terechtkomt, heeft gekozen voor een relatief klein bedrijf met een eerder beperkt maar sterk gamma.
Wij verkopen enkel en alleen die producten waar we reeds jaren ervaring mee hebben en waar we de klant kwaliteit mee bieden. Elk product gaat door de handen van onze eigen kwaliteitscontroleur in China.
Al ons materiaal presenteren we op een eerlijke manier in een sobere maar gezellige showroom. Ceralith NV heeft geen overvolle toonzaal met luxepresentatiematerialen waarvoor de klant ook zijn steentje moet bijdragen.

In onze toonzaal heeft u een onmiddellijk overzicht van ons gamma en hoeft u niet hopeloos te verdwalen tussen een enorm aanbod.
De eerder bescheiden toonzaal is het gevolg van de prijzenpolitiek die bij Ceralith NV gevoerd wordt. Wij halen namelijk het onderste uit de kan om onze klanten aan een scherpe prijs te kunnen bedienen, zonder daarvoor aan de kwaliteit te raken.
Heel veel bedrijven beloven echter scherpe prijzen. Toch mogen wij u ervan overtuigen dat u bij ons de beste prijs zal vinden.

Hoe kunnen wij ons op dat vlak onderscheiden? Na meer dan 6 jaar intensieve studie praat Hugo Kwanten al meer dan een aardig mondje Chinees. Hierdoor hebben wij een bijzonder contact met onze leveranciers in China. Wij voeren onze materialen rechtstreeks in waardoor we alle tussenpersonen (die ook hun percentje willen) volledig uitschakelen. Geen enkele groothandel of agent/vertegenwoordiger komt hier binnen.
Eveneens hoeft Ceralith NV geen personeel te betalen. Enkel vader, moeder en dochter ontfermen zich over de aan- en verkoop. Reclame maken we enkel gratis via het internet, niet via dure commercials. Deze uiterst gunstige prijzenpolitiek voeren we voor elke klant. Bij ons maakt het niet uit hoeveel m² u nodig heeft, u bent hier altijd welkom!

Overtuigd?

Dan zien wij u graag terug in onze toonzaal, na afspraak zodat we onze tijd volledig aan u kunnen besteden.