Met meer dan 30 jaar ervaring selecteren we voor u altijd de mooiste natuursteen tegels aan een betaalbare prijs. In ons ruim assortiment vindt u eerste keus Chinese hardsteen voor vloer en wand.

Waarom kiezen voor natuursteen tegels?

Natuursteen tegels brengen esthetische en functionele voordelen met zich mee. Allereerst biedt natuursteen een unieke en tijdloze uitstraling aan elke ruimte dankzij de diverse kleuren en texturen die inherent zijn aan gesteente. Deze tegels voegen een vleugje elegantie en karakter toe aan zowel binnen- als buitenomgevingen.

Daarnaast staan natuursteen tegels bekend om hun duurzaamheid en robuustheid waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Het materiaal is hittebestendig en is bestand tegen schommelingen in temperatuur, wat natuursteen ideaal maakt voor zowel vloer- als wandbekleding.

Bovendien vereist natuursteen weinig onderhoud en behoudt dit type steen zijn schoonheid door de jaren heen. Hierdoor zijn tegels in natuursteen een investering die op lange termijn waarde toevoegt aan uw woning of ruimte.

Hoe natuursteen tegels onderhouden?

Natuursteen tegels vereisen zorgvuldig en aandachtig onderhoud om de duurzaamheid en esthetiek ervan te behouden. Ten eerste is het essentieel om regelmatig te stofzuigen of vegen om vuil en zand te verwijderen. Zo vermijdt u krassen.

Voor dagelijkse reiniging is het aan te raden een mild, pH-neutraal schoonmaakmiddel te gebruiken dat specifiek ontworpen is voor natuursteen. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen die zuren of schuurmiddelen bevatten! Deze beschadigen het oppervlak van het gesteente.

Bij vlekken is het belangrijk om snel te handelen en geen zuurhoudende substanties zoals citroensap of azijn te gebruiken. Deze tasten de steen aan.

Waar koop ik natuursteen tegels?

Natuursteen tegels kopen? Dat doet u bij Ceralith! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in natuursteen tegels zoals Chinese hardsteen. Door onze goede connecties met onze leveranciers, bieden wij altijd de beste tegels aan de beste prijs. Zo bent u altijd zeker van uw keuze.

U ontdekt ons assortiment online of in onze toonzaal in Herent. Maak bij voorkeur een afspraak voor u onze showroom binnenspringt, zo garanderen we een uitmuntende service.