De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels. Omdat natuursteen makkelijk te onderhouden is, is dit type uiterst geschikt voor gebruik aan de buitenzijde van uw woning. Ons assortiment bestaat uit dorpels met watergroef, dorpels met watergroef en opkant en garagedorpels.

Dorpels in Chinese of Vietnamese hardsteen of Cambodjaanse graniet

Ceralith NV selecteert voor u de mooiste dorpels uit eerste keus Chinese hardsteen of Cambodjaanse graniet. Onze dorpels in natuursteen zijn grijs geschuurd en met druipgroeve afgewerkt. Deze druipgroeve beschermt uw metselwerk tegen regenwater dat van de dorpels afloopt. In ons ruime aanbod vindt u zowel deurdorpels als raamdorpels en garagedorpels. Al onze dorpels zijn vervaardigd uit kwalitatieve blauwe hardsteen die we rechtstreeks uit de groeve importeren.

Garagedorpels in Vietnamese hardsteen

Voor onze garagedorpels zweren we bij Vietnamese hardsteen. Vietnamese hardsteen is een blauwe steen die makkelijk te onderhouden is, betaalbaar en zeer geschikt voor zowel landelijke als moderne woningen. Onze garagedorpels zijn vooraan voorzien van een afschuining waardoor u makkelijk de garage binnenrijdt. Onze dorpels in Vietnamese hardsteen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare standaardmaten.

Dorpels kopen aan een scherpe prijs

Als u een dorpel wilt kopen, bent u bij Ceralith steeds aan het juiste adres. In ons uitgebreid assortiment vindt u steeds enkele sublieme voorbeelden van dorpels in Chinese hardsteen en Cambodjaanse graniet. Omdat we de blauwe hardsteen rechtstreeks uit de groeve importeren, bieden we onze dorpels aan tegen de scherpst mogelijke prijs. Onze klanten prijzen ons om onze kwalitatieve producten en uitgebreide service. Wilt u weten welke dorpel het meest geschikt is voor uw woning? Contacteer ons. We helpen u met plezier verder.