Muurafdekkers in hardsteen – Enkele interessante voordelen

Waarom zou je nog een steen op de muur plaatsen?

Vele strakke gebouwen hebben scheidingsmuren met een rollaag erop en dat is het. Dan zie je vaak na enkele jaren dat de voegen tussen de stenen op de muur weg regenen en zwarte strepen zichtbaar worden. Wat nu gedaan? Eerst kiest men vaak voor herinvoegen van deze stenen op de uitgeregende muur. En waarom dan geen steen op de muur leggen? Voor weinig geld krijg je met Chinese hardsteen muurafdekkers een duurzame oplossing. Eenmaal deze steen op de muur gelegd, bent u voor generaties van de zorgen af.

Hoe begint u met het leggen van een arduin op een muur?

U verdeelt de stenen op de muur symmetrisch. Probeer steeds een grotere steen voor uw muur het hebben groter dan een halve steen voor op uw muur. Kleinere dan een halve steen op de muur zijn esthetisch niet mooi en geven telkens nog eens een extra voeg.

Hugo Kwanten - Bedrijfsleider Ceralith nv

Hugo Kwanten

Bedrijfsleider
Quality is life

Oudste van 7 kinderen, kreeg zijn kennis van natuursteen en keramische tegels mee vanuit het ouderlijk bedrijf. Met zijn ervaring als inkoper, steenkapper, vloerder en verkoper haalt hij elke dag het onderste uit de kan om zijn klanten optimaal verder te helpen.
Hugo heeft meer dan 45 jaar ervaring in natuursteen en spreekt vlot 7 talen, waaronder Chinees.