Vensterbanken voor binnen

Ceralith biedt de mooiste natuursteen vensterbanken aan voor binnen. In onze handige webshop kan u venstertabletten in Belgische of Chinese hardsteen kopen.

Filters
Breedte
Lengte

Vensterbanken in hardsteen | Venstertabletten voor binnen

Vensterbanken in hardsteen kopen? Ceralith NV biedt u een ruim assortiment venstertabletten in Belgische of Chinese hardsteen aan. U kan uw vensterbanken kopen in de meest gangbare standaardmaten, die u dan eventueel zelf nog inkort in de lengte en/of breedte. Hiervoor krijgt u gratis schuurpapier mee. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, laten we u graag zien in onze toonzaal.

De venstertabletten die we aanraden voor binnen zijn 2 cm dik, zijn op 5 zijden verzoet en hebben telkens een facetkant. Ter plaatse krijgt u van ons steeds tips over de plaatsing en het onderhoud van uw vensterbank. Onze ervaren professionals staan u bij in woord en daad wanneer u kiest om een vensterbank in Belgische of Chinese hardsteen te kopen.

In ons ruime aanbod vindt u niet alleen vensterbanken voor binnen. We bieden ook een zeer ruim assortiment vensterbanken voor buiten te koop aan.

Go to Top