Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer info - Verberg
Wegens beursbezoek zal Ceralith NV gesloten zijn van 23 september tot en met 30 september.
 • De beste prijzen
  Rechtstreekse import uit China
 • Een zeer grote stock
  Elke dag opnieuw
 • Persoonlijke service
  Onze topprioriteit
 • Grote showroom
  Kom ons bezoeken!

Vloertegels

Vloertegels

Keramische vloertegels kennen heel wat voordelen. Niet alleen zijn ze verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en formaten, ze zijn tevens ook slijtvast, UV-bestendig, niet gevoelig voor zuren en andere vlekken. Bovendien zijn keramische tegels keihard.

In ons uitgebreide gamma vindt u vloertegels in kleuren die tijdloos en tegelijk modern zijn. We kiezen zeer bewust voor het aanbieden van grote keramische tegels in het formaat 60x30, 60x60 en 80x80.

Al onze keramische tegels worden onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole (CE-keuring) en voldoen aan de ISO-normen. We bieden uitsluitend keramische vloertegels van topkwaliteit aan.

In onze toonzaal wordt u bijgestaan met professioneel advies inzake de plaatsingsvoorschriften. Zo helpen we de doe-het-zelf bouwers een heel eind op weg. Een eigen plaatsingsdienst hebben we niet, we kunnen u wel doorverwijzen naar vakmensen.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren