Garagedorpels

Ontdek ons ruime aanbod garagedorpels in natuursteen. In onze handige webshop vindt u makkelijk en snel de meest geschikte garagedorpel in Vietnamese blauwe steen of arduin.

Filters
Breedte
Lengte

Voor onze garagedorpels zweren we bij eerste keus Vietnamese hardsteen uit de gerenommeerde Ha Trung steengroeve. De blauwe steen uit de Ha Trung groeve is een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke natuursteen. Omdat we – dankzij onze persoonlijke contacten – tussenpersonen kunnen uitschakelen, kunnen we u steeds een scherpe prijs garanderen voor garagedorpels in Vietnamese hardsteen. Vietnamese hardsteen uit de Ha Trung groeve is een tijdloze natuursteen die geschikt is voor vrijwel elk type woning, zowel modern als landelijk.

Garagedorpels in Vietnamese hardsteen

  • Kleur gelijkend aan Belgische hardsteen, witte aders zijn voorkomend
  • Afgewerkt aan 4 kanten (bovenzijde en de 3 zijkanten) Achterkant is niet afgewerkt.
  • Binnen: Kan nog donkerder gemaakt worden met behulp van bruine/groene zeep, zeep met 15% lijnolie.
  • Kan niet tegen zuren/zouten
  • Kleine maatafwijkingen in de dikte zijn mogelijk
  • Aanbod standaardmaten wordt afgebouwd
  • Prijs ongeveer 10% duurder dan de Chinese hardsteen, maar goedkoper dan Belgische hardsteen
  • Niet kleurvast buiten

Waarom kiezen voor een garagedorpel in natuursteen?

Een garagedorpel in natuursteen biedt diverse voordelen die bijdragen aan zowel de functionaliteit als de esthetiek van de garage. Natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor een dorpel die dagelijks wordt blootgesteld aan zware belastingen. Onze natuursteen garagedorpels gaan dan ook jarenlang mee.

Onze garagedorpels hebben relatief weinig onderhoud nodig. Let alleen op dat u een geschikt product gebruikt. Vietnamese blauwe steen is een kalksteensoort en dus gevoelig voor zuren en zouten.

Natuursteen garagedorpels kopen? Bij Ceralith natuurlijk!

Bij ons vindt u uitsluitend garagedorpels van topkwaliteit. Al onze garagedorpels in Vietnamese hardsteen worden ontgonnen uit de gerenommeerde Ha Trung groeve. Omdat we onze dorpels rechtstreeks uit Vietnam importeren kunnen we u steeds de scherpst mogelijke prijs aanbieden.

Bij ons vindt u meer dan enkel garagedorpels. In onze sectie dorpels vindt u dorpels met een watergroef, maar ook dorpels met zowel een opkant als watergroef.

Go to Top