Dorpels met watergroef en opkant

In onze handige webshop vindt u een ruim aanbod natuursteen deurdorpels met watergroef en opstand, vervaardigd uit eerste keus Chinese hardsteen.

Filters
Breedte
Lengte
Materiaal
Categorie

Als u op zoek bent naar kwalitatieve natuursteen dorpels met watergroef en opkant, kan u steeds rekenen op Ceralith. We bieden natuursteen dorpels aan tegen de scherpst mogelijke prijzen. We hebben onze natuursteen dorpels onderverdeeld zodat u makkelijk en snel de juiste dorpel weet te vinden. In onze webshop vindt u naast dorpels met watergroef en opkant ook dorpels met watergroef en garagedorpels.

Voor onze dorpels met watergroef zweren we bij Chinese hardsteen, een zeer duurzame en kwalitatieve natuursteensoort. We zetten de belangrijkste kenmerken even voor u op een rijtje:

Dorpels in Chinese hardsteen

  • Grijs van kleur, met als tekening ‘kalkbolletjes’
  • Afgewerkt met 5 kanten (bovenzijde en de 4 zijden rondom)
  • Kan nog donkerder gemaakt worden met behulp van bruine/groene zeep, zeep met 15% lijnolie.
  • Kan niet tegen zuren/zouten
  • Kleine maatafwijkingen in de dikte zijn mogelijk
  • Groot aanbod standaardmaten
  • Prijs ongeveer de helft van Belgische hardsteen
  • Niet kleurvast buiten

Waarom kiezen voor natuursteen dorpels met watergroef en opkant?

Onze natuursteen dorpels met watergroef en opkant bieden de meest effectieve bescherming tegen waterinfiltratie. De watergroef aan de onderzijde van de dorpel voert het water af, terwijl de opkant ervoor zorgt dat vocht of vuil niet tussen de dorpel en het raam of de deur kan binnendringen. Onze natuursteen dorpels met watergroef en opkant zijn de ideale oplossing voor ramen en deuren die zich aan de ‘regenkant’ van u woning bevinden.

Om lekkages en waterschade te vermijden is het van groot belang dat u de juiste dorpels kiest. Wilt u weten wat de meest geschikte dorpel voor uw specifieke situatie is? Contacteer ons. We helpen u met plezier verder!

Natuursteen dorpels met watergroef en opkant kopen? Bij Ceralith natuurlijk!

Als u hoogwaardige natuursteen dorpels met watergroef en opkant wilt kopen, kan u altijd op ons rekenen. Bij ons vindt u een divers aanbod dorpels aan de scherpst mogelijke prijs. Omdat we onze natuursteen dorpels rechtstreeks vanuit China importeren, kunnen we u steeds een scherpe prijs garanderen. Wilt u onze dorpels van dichtbij bekijken? Spring even binnen in onze toonzaal in Herent bij Leuven. Maak wel op voorhand een afspraak. Zo kunnen we u de service bieden die u verdient.

Go to Top